Aparat de umplut Carnati, 2.5 kg, Inox alimentar

117,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU GCCHBJ
Cate bucati doresti?
In stoc! Livrare rapida!
Politica de retur
Retur in termen de 14 zile
Plata securizata
Plata prin Libra Pay
Livrare gratuita
La comenzile de peste 300 RON

Descriere

Va felicitam pentru alegerea facuta. La deschiderea cutiei, veti gasi un aparat de facut carnati complet nou, original, cu design frumos si usor de folosit.
MONTARE SI UMPLERE
1. Scoate aparatul din cutie si pozitioneaza-l pe o masa neteda.
2. Gaseste manivela si fixeaz-o corespunzator in partea din spate a rotorului spiralat.
3. Strange manivela cu ajutorul surubului din dotare, in zona de conectare a acesteia.
4. Desfileteaza inelul frontal.
5. Rotiti manivela in sens invers acelor de ceasornic pentru a scoate discul din pozitia sa.
6. Umpleti cilindrul cu carne tocata.
7. Identificati baza pentru conuri, alegeti unul dintre cele 3 conuri din set si potrivitio-o pe baza. Pozitionati baza cu conul in inelul frontal cu filet si infiletati ansamblul in partea frontala a aparatului.
8. Reglati pozitia aparatului apasand maneta de pe baza cu ventuza ce se pozitioneaza pe masa. Acum puteti incepe umplerea carnatilor.
CURATAREA SI INTRETINEREA
1. Demontati aparatul desuruband inelul frontal si indepartand capacul inferior concomitent, conform desenului.
2. Atentie: daca nu indepartati inelul si capacul conform instructiunilor, rotorul spiralat va fi propulsat in fata. De acea capacul dorsal trebuie indepartat putin pentru a crea spatiu de atenuare a tensiunii.
3. Curatati aparatul si uscati-l. Pastrati-l in conditii bune pentru urmatoarea utilizare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review